AĞRI / MERKEZ - Ağrı Burçin Uysal Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Ağrı Burçin Uysal Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
Fırat Mah. 934 Sok. Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Blok No2/1 Merkez / AĞRI
Vizyon
Kendini sürekli yenileyip geliştiren hizmet anlayışımız ile en iyi hizmeti sunarak öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmek.
Misyon
Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir. Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
Otel Odası :74
Öğretim Şekli :
İl merkezine 1 km uzaklıktadır.